Showtec Compact par 18 Tri MK2

Prijs: €125,00
Artikelnummer: SWTEC-18TRIMK2
Merk: 
(extra aantallen kunnen aangevraagd worden)

 

Algemeen

De Showtec Compact Par 18 Tri MKII is ideaal voor toepassingen met beperkte ruimte voor verlichting. Deze RGB LED spot is namelijk licht van gewicht en lekker compact. Hij is voorzien van achttien Tri-LED modules van 3 Watt en levert een lichtopbrengst van maar liefst 9600 lux. Hierdoor is hij zelfs uitstekend te gebruiken als energiezuinige discotheekverlichting. De Compact Par 18 Tri MKII armatuur is echter nog veelzijdiger inzetbaar. Gebruik hem onder andere voor sfeerverlichting of als uplighting spot. Omdat de LEDs een vernieuwsfrequentie hebben van 7800 Hertz, is deze Par tevens geschikt voor gebruik in televisie studio’s.

Showtec Compact Par 18 Tri MKII: kleuren en toepassingsgebied

De RGB Tri-LED modules van de Compact Par 18 Tri MKII bestaan uit dicht bij elkaar geplaatste rode (R), groene (G) en blauwe (B) diodes. Hiermee kunt u tot wel 16,7 miljoen kleuren maken. De kleurmenging wordt gerealiseerd vanaf de bron, dus hebt een lichtstraal met een zuivere en egale kleur. Dankzij Tri-LED technologie kon Showtec de behuizing klein houden om eenvoudig weg te werken in de kleinste hoekjes. De dubbele beugels bieden u de optie om de armatuur niet alleen op te hangen, maar ook op de grond te plaatsen. Ideaal om vanaf onder sfeervol langs muren en beelden omhoog te schijnen (uplighting). Of zet hem midden in uw truss en u hebt een perfecte truss-warmer!

Bediening en koeling van de LED spot

Aan de achterzijde van de Compact Par 18 Tri MKII vindt u zowel een DMX in- als uitgang. Hierdoor kunt u hem onder andere via master/slave modus laten werken door maximaal vijftien spots aan elkaar te koppelen. Ook de stroom kunt u doorlussen naar andere spots, zodat u slechts één stopcontact nodig hebt. Geen wirwar van snoeren meer! Het aansturen via DMX kan via drie, vier of zelfs negen kanalen. De behuizing is gemaakt van aluminium en is voorzien van ingebouwde koelribben. Het koelen gebeurt dus via de lucht door convectie, waardoor luidruchtige ventilatoren overbodig zijn.